Betalingsformer
 
 

VEDR. BETALING

Det er ikke muligt at betale med Dankort på dette site, da dette ville hæve prisen på bogen betydeligt, samt at nogle kunder er bekymrede for misbrug af Dankort på nettet. 

Vi har valgt de mulige betalingsformer ud fra en betragtning af, at det de mest sikre og økonomiske betalingsformer for dig som kunde. Vi håber at I har forståelse for disse betragtninger.

 

 

FORUD BETALING - WEBBANK -
Overfør via bank/posthus/homebanking DKR 150,00 til vores konto.
Når beløbet er registreret på vor konto, og vi har modtaget din email adresse, modtager du en e-mail med bogen i PDF format i løbet af 2 hverdage. 
 

VED OVERFØRSEL TIL FLYTTILMALMO.DK'S KONTO:

Bankkonto

:Reg. 7651   Konto: 2066358
..
HUSK AT SKRIVE DIN EMAIL ADRESSE (I feltet "Besked til modtager")!
Hvis du har problemer med overførslen, indsæt da nuller foran kontonummeret, da nogle banker kræver flere tal ved overførsel.

Der kan gå op til 2 hverdage før vi har registreret din indbetaling.
...

 

KREDITKORT BETALING I EURO

Vi har gjort det muligt at betale med VISA eller Mastercard for Bogen "Flyt til Malmö" gennem Paypal, hvor betaling foregår i Euro - dette bliver automatisk oversat til DKR på din konto udskrift. 

 

Du registrerer dig hos Paypal med din email adresse og kreditkort nummer. Paypal faciliterer derefter betalingen videre til Flyt til Malmö. Dvs. Flyt til Malmö modtager eller opbevarer ikke dine kreditkort detaljer, men registrerer bare dit navn og adresse ved indbetalingen.

 

Når beløbet er registreret på vores konto modtager du en e-mail om at vi har modtaget betaling, og et vindue åbnes hvorfra du kan downloade bogen med det samme.

 

...
Kontakt os
Flyttilmalmo.dk, att. Yasmin Christiansen
Kontakt: [email protected]
Kundeservice : [email protected]
...
Forbehold
Kunden står inde for rigtigheden af de afgivne oplysninger.
Flyttilmalmo.dk forbeholder sig ret til at afvise en ordre såfremt Flyttilmalmo.dk har mistanke om misbrug af systemet.

Bogen "Flyt til Malmö" sælges kun til privat personer. Vi forbeholder os ret til at afvise salg til biblioteker, boghandler og lignende organisationer.

 
Forside | Bolig | Transport | Malmö's Bydele | Nyheder | Bestil Bogen | Om Flyt til Malmö