Bestillingsguide
 

Bogen "Flyt til Malmö" indeholder oplysninger om hvordan du ordner alle praktiske ting i forbindelse med en flytning til Malmö. I bogen er der information om bolig, biler, transport, skatteregler, leveomkostninger, børnepasning og skoler, lægehjælp, kæledyr, Malmö's bydele, caféer og natteliv. Bogen har endvidere masser af links til hvor man kan finde yderligere oplysninger om livet i Malmö.

 

Som noget helt nyt er bogen en elektronisk bog (e-bog) i pdf format som downloades eller sendes på email umiddelbart efter betaling. Bogen er lavet om til et elektronisk format, da vi på den måde kunne nedsætte prisen væsentligt, da vi sparer omkostninger til trykning samt forsendelse af bogen! 

 

Du kan bestille bogen på to forskellige måder.

 

1) Forudbetaling. Du bestiller en bog via en email til os, og foretager via din webbank en overførsel til vores konto. Når vi har registreret din indbetaling, modtager du bogen som elektronisk bog (i PDF dokument) i en email. DKR 150,00.

 

2) Kreditkort betaling. Du bestiller en bog via VISA linket til Paypal, og betaler med kreditkort (VISA eller Mastercard). Betalingen foretages i Euro -  dette bliver normalt automatisk oversat til DKR på din konto udskrift. Umiddelbart efter betaling kan du downloade bogen som PDF dokument. EUR 21,00.

 

Paypal kan bruges af alle med en email adresse, og er en sikker, nem og billig måde at betale med kreditkort online. Paypal er især kendt fra auktions websiden eBay, men bruges også af mange andre firmaer. Det virker på den måde at du registrerer dig hos Paypal med din email adresse og kreditkort nummer. Paypal faciliterer derefter betalingen videre til Flyt til Malmö. Dvs. Flyt til Malmö modtager eller opbevarer ikke dine kreditkort detaljer, men registrerer bare dit navn og adresse ved indbetalingen.

 

1) Forudbetaling   DKR 150,00

Sådan gør du

 

- overfør DKR 150,00 til vores bank konto: Reg. 7651   Konto: 2066358 

(Hvis der er for problemer med overførslen, sæt da nuller i manglende antal foran konto nummeret).

- send os din email adresse, så vi kan sende bogen når vi har modtaget betaling: send os en email.

- når vi har registreret indbetaling på vores konto, emailer vi bogen til dig i PDF format.

2) Kreditkort Betaling   EUR 21,00

Sådan gør du

 

- betal for bogen ved at klikke her:

- Husk at udfylde alle felter hos Paypal, så din indbetaling går igennem uden problemer. 

- når betalingen er gennemført bliver der åbnet et vindue hvor du kan downloade bogen i PDF format.

Betalingsformer
 

Forside | Bolig | Transport | Malmö's Bydele | Nyheder | Bestil Bogen | Om Flyt til Malmö